Onsdag

Sitter i skolan, vi har so :) Passar på att skriva nu för annars blir de ju aldrig :p

Ska ner till stallet efter skolan och rida å de. Men nu ska jag fortsätta, lägger kanske upp bilderna från Timrå sen när jag kommer hem!


Lördag

For ju ner till Sundsvall igår. Först for vi till stallet där Peppzon skulle stå, å ledde han å de. Sen när vi skulle till hotellet for vi förbi hööks en sväng.
Nu sitter ja här på hotellet och ska snarrt gå ner och äta frukost, sen åker vi tll Peppzon :)

Torsdag

Har varit i stallet idag efter skolan och smort alla sakerna, å de tog en jäkla tid kan jag säga! haha alla sakerna va jättesmutsiga  ;) Å sen så har jag duschat Peppzon oxå, å packat allt.

Nu ska jag gå å packa mina egna saker.
Åker kring 9från stallet imorgon, så får se om jag hinner skriva nå mer.

Vi kommar alltså dit kring 5-6tiden imorgon, å då far vi ju med Peppzon till stallet där han ska stå, å går me han å fixar de. Sen åker vi typ till hotellet å de. Å sen på lördag rider vi ju en MSVB, så det blir nog på eftermiddagen nån gång som vi ska rida. Ska försöka hinna på hööks å kika oxå, kanske köper nå åt lilla Amanda där! 



Å sen på söndag blir det ungefär samma, å sen när vi har ridit blir det att fara hem direkt! För tar ju som några timmar att köra.
Å då kommer man hem typ mitt i natten å sen ska man duscha å de å sen några timmars sömn innan man ska stiga upp till skolan...haha men ja, de får man ta! :)

 

Onsdag

Igår var jag i stallet å red och dedär på kvällen. Men då va de ridlektioner i ridhuset och i paddocken va de så dåligt underlag, å rida ut i råne är inte ens att tänka på :p
Så då travade jag i paddocken, red på samma spår hela tiden för de gick inte rida ngn annanstans, å sen skrittade jag av längs stallvägen.
Han var väldigt mjuk å fin, för i vanliga fall brukar han bli spänd å jättebusig när jag rider ute ;)

Ska till stallet ikväll och rida typ likadant.
 

Veckan

Såhär blir ridningen i veckan:



På torsdag blir det även att putsa, packa och göra iordning Peppzon! :)

Jag är med och tävlar..



Länk.

hoppbilder



Pausade och printscreenade från filmen från i onsdags, så däeför e de inte så bra kvalla :)

Fredag

For till stan idag och köpte nå grejjs, å sen när vi kom till stallet va de westernträning :( Så lilla Peppzonmannen fick vila idag. Så vi fixade bara stalljouren, å vi har de hela helgen, så blir att va i stallet typ hela dagen imorgon så då ska jag rida. 

Hoppning

Trimmade lite till Timrå idag! Eller tog fram tre hinder, två räcken å en oxer. Först hoppade jag fram några språng, och sen hoppade jag "bana", på tre hinder haha ;) Alla sprången blev perfekta så då nöjde vi oss, de va ju som bara för att få in höjden vi hoppade. För senast vi hoppade ett hinder på över 1m kan jag inte ens komma ihåg. För han har ju varit skadad å sen började vi sätta igång han och hann hoppa lite å sen blev han skadad igen. Å nu i år har jag ju bara tävlat LA(1m)  å inte hopptränat nå högre heller.
Å då eftersom att vi ska hoppa MSVB i Timrå ville vi få in höjden :)



Jag hade varit duktig å kommit ihåg att ladda batteriet till kameran, å sen höll jag på glömma den imorse, å sen när vi väl kommer till stallet å Malin skulle slå på den, då hade jag glömt sätta in batteriet :p Så blev inga bilder, men Malin filmade isf med sin iphone så filmen kommer kanske upp sen :)

Tisdag

Idag så gick jag till stallet efter skolan och fixade allt, å så red jag. Tränade kondition idag igen. Hårdträning nu vet ni! ;)
Imorgon ska jag mest troligt hoppa lite.


Måndag

Peppzon vilade idag så har bara varit i stallet å mockat å dedär.

Söndag

Ska till stallet idag nån gång och rida. Ska träna kondition idag oxå. Hihi Peppzon behöver få lite bättre kondition så att han orkar hela banan på tävlingar :) För när han har varit skadad har han ju vilat och då har han tappat så mkt kondis.
Men nu ska vi iaf träna upp den igen! Fast det blir ganska tråkit å sitta å rida typ hundra varv i ridhuset, hade varit mkt bättre om vi hade dom hemma nu så vi kunde rida ut å galoppera! Haha för jag hatar att rida ut i råne :p



Lördag

Var ju i stallet tidigt idag och red. La fram två bommar, och vi tränade kondition.
Sen pratade vi om dendär showen å de, å sen fotade jag lite på robbanträningen, men vi skulle fara hem så hann bara fota framhoppningen.
Hahah sen har vi fotat hunden oxå när hon hoppade :)

LRK

Bilder från LRK:


Sissta va från Hippologum. 

Fredag

Har varit i stallet ikv och fixat allt, Perppzon vilade idag.

Imorgon ska vi till stallet tidigt och rida, för sen kl 10 tror jag de va, ska jag tydligen vara me på nån påskshow? haha :p Så de va träning till den. Å sen efter de ska vi nog kolla på robbanträningen och kanske fota oxå! :)


LRK

Va ju och tävlade ihelgen i lule.

lördag red jag en LA å de gick jättebra, men rev tyvärr sissta i grunden. Men annars gick de jättebra!
söndag red ag oxå en LA, de var en A:0a. Jag red för att komma felfritt och kvala till msvb, så sattsade altså inte så mkt. Men Peppzon hoppade jättebra och vi var felfria! Så då kvalade vi altså msvb, äntligen, får ju jämt ett pet i varje klass typ :p 
Å dessutom räckte det till en andraplats :D  Hihi och prisrosetterna va jäääättestora :D


Några bilder från hippologum:
Minette Backman har fotat.


 

Lördag

Har nyss ätit frukost, så snart ska vi fara till stallet och göra iordning Peppzon, och sen åker vi till lule. Besiktningen börjar först 12 så vi behöver inte vara där så tidigt :)
Rider ju somsagt bara en LA idag.



SötPeppzon i ume :)

Fredag

På onsdag red jag i ridhuset, Peppzon var fortfarande lite stel i början, men i slutet var han mjuk å fin!
Å igår red jag i paddocken, galopperade bara lite pga underlaget.
Idag iaf så ska jag fara till stallet ikväll och packa å göra iordning Peppzon till imorgon.
För imorgon och på söndag är de tävling i lule. Fast han ska inte sova där vi tar hem han över natten.
Ska bara rida en LA varje dag.

Lite bilder från hippologum:



Tisdag

Kom hem från stallet nyss. Red i paddocken, Peppzon va lite stel men annars gick de bra. Men galopperade inget då underlaget inte va helt 100, å med min tur vill man ju inte riskera att han vrickar sej eller nått...haha men ja.


Men rätt så chill är det iaf att det har varit såhär varmt nu! Hoppas de håller i sej!
Å dedär jag skrev att jag skle börja springa..jag har varit och sprungit både igår och idag! :D och långt sprang jag oxå!

RSS 2.0