Nyår

Kom hem från stallet fär nått tag sen. Peppzon hade smitit tidigare idag, så han var inne. Så vi släppte ut han i hagen ett tag medans vi fixade stallet. Jag lindade upp massa benlindor, 16st var de! Så de tog et tag.
Sen tog vi in hästarna och  lindade Peppzon's ben. Benlindorna vi köpte på granngården för typ 300kr för 4, var mkt bättre än equiline som kosta 260kr(tror ja de va) för 2! Haha.



Gott nytt år alla :)  


Shopping på ABnian

Vi var på ABnian's mellandagsrea, för jag hade ju mina julklappspengar.
Å där köpte jag ett brunt rambo fleecetäcke, de är jättesnyggt och jag har velat köpa de ett tag, å där va de ju halva priset dessutom! De är jättebra passform och de har lite högre hals oxå. De blir dock jätte elektriskt! Någon som vet vad man ska göra me täcken som blir elektriska för att dom ska bli mindre elektriska?
Och så köpte jag 4par bruna equiline stallbandage, men dom var inge bra! Dom är alldeles för korta för att ha som stallbandage(tror dock att de finns en längre variant av dom) och dom är jätte tjocka, De ser jättekonstigt ut när man har lindat bena.
Jag skulle köpa 2 till back on track paddar oxå, för har bara två, men de hade dom inte. Jag har back on track stallbandagen men vi vill inte att han ska ha dom i hagen.
Sen köpte jag en blå Kingsland fleecetröjja oxå, eller de var mamma som betalade den :)



Innan jul var vi på h&f, där köpte vi ett nytt bett bett till Peppzon(bara ett guldigt tredelat likadand som jag har, men de gamla börjar bli så fult. Å de kosta ju inge mkt heller då de inte e sprenger lr nå) och ett par Glengordon sockar.
Sen var vi idag på granngården oxå, där köpte vi 4blåa vanliga benlindor som han ska ha som stallbandage, förhoppningsvis är dom bättre än dom vi köpte på abnian :)

Ingen tävling blev de..

Det blev ingen klubbtävling för mej och Peppzon. För några dagar innan tävlingen blev han tjock i ett bakben å de har inte gått över än. Han är inte varm eller halt utan bara tjock. De har blivit bättre men de e fortfarande tjockt, så han lär ju vila än några dagar tills de har gått över.


Jag skrev ju tidigare att jag skulle lägga upp bilder på de jag har fått i julklapp, men jag har bilderna på min dator å jag orkar inte starta den nu.
Dehär fick jag iaf(skriver vanliga sakerna oxå)
*Dyón träns(de som jag skulle köpa i globen men som i inte fick tag på)
*Swarowskipannband
*system kamera, nikon D3100(+ lins och minneskort)
*4 Paris Hilton parfymer
*1 Beonce parfyn
*1 Naomi Campbell parfym
*2150kr
*Presentkort på JC på 1250kr
*Presentkort på hm, men de stog inte på hur mkt
*Ny ridväst(vi sålde ju min svarta för skle köpa en blå ist, så fick den)
*en tröjja
*smink
Och sen fick jag massa småsaker! :) Är jättenöjd över mina julklappar!





Peppzon har julglitter på boxen! :)



Fin bild tkr jag, men de ser ut som att han har jättestort huvud! ;)



Med nya tränset och Pannbandet.




   


De var längesen...

Haha länge sen jag skrev sisst! :)
Men de har iaf vari en bra jul jag har fått massa saker som jag önskade mej! Är jättenöjd me paketen :)
Kan lägga upp bilder sen på de jag har fått, som jag foter me min nyyyya kamera som jag har fått! :D

Idag ska jag rida Peppzon, pappa eller Malin ska nog fota, så lägger upp dom bilderna oxå isf.
Och imrn är de klubbtävling på RBRK, jag å Peppzon ska hoppa lc! haha, men jag mst hoppa de för han har ju inte hoppat så mkt än sen vi har satt igång han å vill ju inte riskera att skadan ska gå upp :)
Ska bli kul, första tävlingen på över ett halvår! 

Vad har ni fått i julklapp då, å är ni nöjd? :) De är då jag :D

Gästbloggar!

Hejhej på er! Tycker madeleine är mycket dålig på att blogga hära, eller vad säger ni? Ja om det ens finns några läsare kvar... haha :) Men iallafall, tänkte bara att jag skulle slänga in ett inlägg och göra lite reklam för min egna blogg. Läs den, den är mycket bättre jag lovar! :)

GOD JUL på er allihopa och besök nu min blogg! :)

LÄNK TILL MIN BLOGG!

RSS 2.0