Header

1.
2.
Klicka på bilderna så blir dom större.

Vilken header tkr ni jag ska ha?

Fan...........

Peppzon vilar idag för han va tjock i benet igårkvl å är de idag oxå.


Busponny!

Jag är fortfarande sjuk så då är jag ju hemma från skolan, å idag för typ en timma sen när jag skulle gå ut och mocka..hade ju busPeppzon smitit och stog på grannens gård! Å de e värsta stora diket mellan oxå.
Så då fick jag skynda mej å hämta grimman och gå å ta fast han. Men eftersom att diket är där kunde jag ju inte bara gå över de när jag skle tillbaks. Så va tvungen gå upp till asfaltsvägen å gå efter den till våran väg å så gick jag ner där :P Haha kändes dom att jag va tvungen gå genom hela byn för å komma hem(lr de va ju nästan de, byn e inte så stor! haha).
Nu står han då iaf i "fängelset"! Jag kallar de de för de e en ganska liten hage me 3snören ist för 2som de e i dom andra hagarna. Å dom har ätit upp gräset där oxå så gav han lite hö, ska ge han middags hö sen oxå.

Dagens ridpass

Kom in för ett tag sen har ridit Peppzon.
Red ut då de fortfarande e blött i gräset..
Han va ganska spänd och kollade på typ allt när jag red bårtot. Men sen när jag vände gick de bra och han slappnade av och jobbade :)

Vill att de ska gå å rida på ängen! Eller så vill jag ta in han till ridklubben å rida! Har ridit ut så många dagar nu så vill rida genom han på ridbana lr nå där man kan rida på volt osv..

Lördag

Kunde inte rida nå igår då vi for till stallet jättetidigt, för de va ju dressyrtävling där så vi har hjälpt till där hela dagen. Å sen kom vi hem så sent å skulle äta å de då, så jag hann inte rida :(
Men idag ska jag då rida!

Nya designen

Har ju glömt fråga vad ni tkr om den nya designen?
Haha jag har gjort den sj så den är inte så avancerad men ändå..:)


Sjuk

Är sjuk å har varit hemma från skolan igår och idag med, så Peppzon vilade igår. Men de gjorde inte så mkt då han gick ganska hårt på onsdag.
Men idag ska jag nog rida! :)



Massa bilder på sötPeppzon och sötFlizan!♥


Uteritt idag igen! :)

Fick rida ut idag oxå för de regnar hela tiden så är blött i gräset. 
Han stanna å tjura en gång så stog å höll på där ett tag men sen gick de bra!Han var ganska spänd när jag red bortåt, men sen när jag vände och red hemmåt slappnade han av och jobbade lite..Men han blev jättepigg oxå så han blev glad när jag lät han springa lite i galoppen på ett ställe!
Släppte ut han i hagen igen när jag kom hem, å sen när jag skulle ta in dom för natten va benet jättebra även fast jag hade ridit ganska hårt! :) 

Blir nog att hoppa lite i helgen oxå, ungefär som förra helgen bara. Vi har stalljour plus att de e dressyr tävling på rbrk på lördag, så kmr va där typ hela helgen så kanske tar me han å hoppar där isf.  


Uteritt idag..

..då de va blött i gräset så kunde inte rida på ängen.
Men iaf så var han jättespänd från början å kolla på allt. Sen i slutet slappnade han av å jobbade ganska bra! =)
Han blev jättepigg oxå på slutet när han slappnade av!♥

Fixat

Fixat lite färger å sånt nu! Va tycker ni?
Fixar karnske lite mer  sen men nu måste jag åka till skolan.

Promenad me hästarna idag

Idag har vi varit på promenad me båda hästarna. Peppzon känndes jättebra i benet! Blir nog att rida barbacka på ängen imorgon om de inte är blött i gräset, då får jag rida ut isåfall.



Bilderna är från ngn dag förra veckan, Malin fota.


Fixar i bloggen

Håller på å fixa å de i bloggen, gör de nog imorgon om jkag hinner :)

Lördagens ridpass

Red på ängen och hade två hinder som jag hoppade som stutts. Hoppade inge högt lr mkt, men de e ju första gången han hoppar efter han har vilat. Han va jättepigg! :D

Dagens ridpass

Red på ängen idag oxå. Han var jättefin redan i början så jag red inte så länge, men gjorde lite halter å längde han osv :)
Malin fotade så kmr bilder sen.

Dagens ridpass lördag och söndag

Lördag:
Vi tog in han till ridklubben och red han i paddocken. De gick bra gjorde inte så mkt.

Söndag:
Idag red jag han på ängen. Han var jättefin, jag jobbade med 8volter å lite länga i traven. Kan inte länga han så mkt än men. 

Dagens ridpass

De har inte regnat idag så då kunde jag rida på ängen.
Red lite på 8vålt å så i traven, han va jättpeigg å smågalopperade i traven. Sen galopperade jag lite, har ju inte börjat galoppera så mkt än. Å sen travade ja han ett tag innan jag skrittade av han. I sissta traven va han jättefin!
Han gick i ganska låg form vilket vi vill att han ska göra nu när vi sätter igång han så att han bygger upp ryggmusklerna igen om han har tappat lite av dom när han har vilat. 


La Guajiro



Nästan lika snygg som KL tröjjorna jue!
Finns på schockemöhle

Manfredi



Skitsnyggt skärp från manfredi. Finns på seg.

RSS 2.0