Resultat från sundsvall

Söndag MSVB
Gick dåligt! Hen va bara seg å sprang typ i myrfart, å han lyssnade inte på förhållningarna heller. Så fick dåligt flyt genom hela banan å blev typ ett bra språng bara. Så de blev 8fel, två rivningar. Först på tvåan, skulle ta en förhållning innan så lyssnade han inte så blev de att vi bråka ända fram till hindret så blev de jättenära så han hann inte få upp frambena. Sen den andra va i kombinationen. Brukar alltid få proa Peppzon i kombinationerna, spec me vå språng, å dehär va en sån, men nu tog han tre språng tillåme!! Så han rev andra för han kom för nära. 
De va ju en tidshoppning oxå.

Måndag MSVB
I den klassen va Peppzon jättetaggad å riktigt på hugget, bytte till tränsbett ist för phelam oxå, för han krullar bara ihop sej me phelam å tar ändå inte förhållningarna.
Han hoppade jävligt bra å vi hade bra flyt hela banan, men sen i omhoppningen va de en sväng där de va jättelöst å sen en stor oxer. Så den rev vi för han fick ingen krafft i språnget, men de va många som rev den, så d-ponnysarna sen(lr en del iaf) red typ kloss i väggen för att inte rida i de lösa, för där va de ju bra. Haha man va tvungen rida jättesnävt innanför de lösa lr stort rund de om man ville slippa de :P fast jag visste ju inte att de va sådär så red rakt i de :s Så blev 4fel i omhoppningen.
Men de gick iaf jävligt bra!! Han va svinfin!!♥ 

Kommer vell bilder nån gång men min dator e typ trasig lr nå så då kan jag inte ladda upp bilderna :p
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0